Clas Vårdstedt Produktion, Brukaregatan 6, 58336 Linköping, +46 70 8845623

Skellefteå

Clas Vårdstedt Band

2018/02/16 Skellefteå

Details

Time : 20.00
Venue : Landskyrkan
Contact Website : https://www.svenskakyrkan.se/skelleftelands

Välkommen till konsert med Clas Vårdstedt med band

För första gången besöker Clas Vårdstedt Skellefteå och har nu med sig ett band med 6 musiker, och ett nytt album, ”Mitt hjärta hos dig” i bagaget. Allt överskott från den skivan går till att hjälpa barn med funktionshinder i Tanzania genom Erikshjälpens arbete på plats.

Clas Vårdstedt får nog betraktas som en veteran inom svensk, kristen musik och släpper nu sitt sjätte soloalbum. Han har skrivit ett 120-tal sånger och finns med på ytterligare ett 45-tal produktioner med sina sånger, sin röst, sitt musicerande eller som producent.

Från att hösten 2013 varit ambassadör för den internationella kristna fadderorganisationen Compassion byter nu Clas samarbetspartner till den svenska väletablerade ERIKSHJÄLPEN. I samma stund släpps också ett nytt album, ”Mitt hjärta hos dig” (David Media AB) som innehåller 10 personliga, levda sånger, om den Gud som springer oss till mötes, om hur livet kan göra ont men att inte släppa taget utan trotsigt sjunga om hoppet i honom, om att våga tro att i Gud kan det omöjliga bli möjligt! Sånger till tröst och att sätta sitt hopp till Gud. Om att likt heliga Birgitta be bönen ”låt mig se din väg och villigt följa den”.

Medverkande på albumet är Frank Ådahl, Lari Basilio (US/BRA), Michael Ruff (US), Pelle Ankarberg, Erik Mjörnell, Richard Renklint, Markus Lundgren, Mikael Bergström, Anders Glemsjö och Mattias Uhrbom.

Bandet består förutom Clas av:
Anders Glemsjö, trummor
Mattias Uhrbom, bas
Henrik Linnarsson, gitarrer
Richard Renklint, gitarrer
Samuel Wejde, add keyboards

© Copyright 2017, CLAS VÅRDSTEDT PRODUKTION, Photo by Carolina Byrmo